Ytterligare en semester helg :))

Då var det helg igen och jag har 3 dagars semester :))

Fredag: Vaknade nog vi 9 tiden,åt frukost och la mig i soffan och läste tidningen..så skönt
Sen så har jag städat lite och läst ut Mari Jungsteds senaste bok"Det fjärde offret" Den va riktigt bra :)

En stilla sensommarmorgon begås ett väpnat rån mot en värdetransport utanför Sparbanken i den slumriga idyllen Klintehamn på Gotlands västkust. Rånarna flyr på motorcykel och tar sin tillflykt till ett ödetorp på landsbygden. När polisen så småningom letar sig fram till gömstället hittas en av rånarna mördad och dådet beskrivs i medierna som en ren avrättning.
Till en början koncentreras spaningarna mot Gotlands motorcykelklubbar. Men det är något som inte stämmer. Vilka är de två övriga rånarna och har de något att göra med mordet på sin medbrottsling? Gick något fel vid råntillfället eller finns motivet längre bak i tiden? Kommissarie Anders Knutas börjar leta efter samband i det förflutna samtidigt som han försöker hålla tillbaka sina allt starkare känslor för kollegan Karin Jacobsson. Journalisten Johan Berg dras obevekligt in i ett livsfarligt spel där insatserna blir allt högre. Och hela tiden finns risken att gärningsmannen slår till igen - en gärningsman som vet något polisen inte vet.

Såg en film på nattkröken "The Veteran" Den gick att se men inte mer

The Veteran omslag Den unge soldaten Robert Miller återvänder från Afghanistan, men har svårt att anpassa sig till livet hemma. Han börjar arbeta undercover i ett av Londons värsta slumområden och blir snabbt besatt av att sätta stopp för ett lokalt gangstergäng med kopplingar till en misstänkt terroristgrupp. Men snart tvingas han ta saker i egna händer.

Lördag:Vaknade vid 9.30 hoppade ur sängen och fixade till lite frukost åt oss,sen blev det melodikrysset.Det klarade vi galant,tog och skickade in det tom via mobilen.
Sen har vi varit på Skidskytte,Alpint ,Längdåkning och hockey,det är så härligt med all denna idrott på helgerna.
Det blev lite halsduksstickning och läsning där emellan.Sen så har gubben tagit hand om tvätten i dag också.
3 filmer har vi också lyckats plöja igenom....
...Först "Baksmällan 2" ,den va kul :))..sen "Jägarna 2" ,den tyckte jag va riktigt bra 5+ får den,sista filmen blev en gammal skräckis" Black X-mas" ,gamla skräckisar är bättre en nya ,för i dom nya det är så mycke fejkmonster i.
Baksmällan Del II omslag Phil, Stu, Alan och Doug reser till det exotiska Thailand för att fira Stus bröllop. Vad skulle kunna gå fel? I regissören Todd Phillips hejdlöst roliga uppföljare till den prisbelönta kanonsuccén får vi se att även om det som händer i Vegas kanske stannar i Vegas kan man knappt ens föreställa sig vad som händer i Bangkok.

Jägarna 2 omslag Erik är Rikskrims bästa förhörsledare. Ett brutalt mord på en ung kvinna tvingar honom att återvända till sina gamla hemtrakter och där jobba ihop med den motvillige polisen, Torsten. Det som först ser ut som en enkel mordhistoria visar sig snart ha både jägare och poliser inblandade och konflikten mellan Erik och Torsten fördjupas. När Erik upptäcker att hans egen brorson är inblandad utvecklas allt till en värre mardröm än han någonsin kunnat ana.
Black Christmas omslag Julen blir blodig i år … Det är något som rumsterar på vinden. Och det är inte hustomten … För många år sedan blev Billy inlåst av sin psykotiska mamma, och när han släpptes fri mördade han brutalt mamman och hennes nya familj. Idag är det ingen som vet var Billy är. Och på den adress där massakern ägde rum nalkas nu julen för de sex söta systrar som bor där tillsammans med sin ensamstående mamma. Men nu väntar dem en julöverraskning som de inte alls har önskat sig. Billy är tillbaka. På jakt efter en ny familj att fira högtiden med … Gör dig redo för ett juläventyr som är så långt från "Grinchen" och "Kalle Anka och hans vänner önskar god jul" som man kan komma. "Black Christmas" är en nyinspelning av Bob Clarks kultrysare från 1974 och den präglas av en julstämning av det mest makabra slag!


Söndag:Sov nog till kl 9.15,sen var det idrott på tvn hela dagen.Idag är det även 4:e advent och vi har fått lite vitt på backen...



Christer hade hand om middagen så det blev hemkörd pizza ;P
2 filmer såg vi "Monster"en verklighets baserad film,jag har även läst boken,sen såg vi "Submarino" en väldigt tragisk film

Monster omslag Desperat och driven till självmordets rand går Aileen Wuornos in på en bar i Florida. Där möter hon Selby Wall, en ung kvinna som skickats av sina föräldrar till sin faster för att "bota" hennes homosexualitet. Wuornos - ett offer för en tragisk och brutal uppväxt - förälskar sig i Selby och klänger sig fast vid henne som den sista livlina hon är. Oförmögen att skaffa sig ett legitimt arbete, och i desperat behov av att hålla sig kvar hos Selby, fortsätter Wuornos att prostituera sig. När en av hennes kunder plötsligt blir våldsam skjuter Wuornos honom i självförsvar. Men han blir bara det första av hennes offer i en snabbt nedåtgående våldsspiral utan återvändo.

Submarino omslag

Nick och hans bror växer upp med en alkoholiserad mor. Hon dricker sig redlös, medan de två bröderna tar hand om sin lillebror. En dag dör lillebror och bröderna drabbas av förtärande skuldkänslor. Åtskilliga år senare möts de igen. Nu för de kamp mot egna missbruk; Nick mot alkoholen och brodern slåss mot drogerna, samtidigt som han försöker ta hand om sin lille son.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0