Ostadig helg 23-24 juli

Lördag: Idag har vi haft omkring 25-27 grader hela dagen,men det har varit molningt.Det blev inge bad idag heller :(

Vi har bara varit hemma för pojken har haft bilen.Två filmer har vi sett "Elephant White" och "Animal Kingdom" trodde att dom skulle vara betydligt bättre.Tycker att det är allt förmånga filmer som är kass.Man blir lurad på handlingen många gånger.

Elephant White omslag Legoknekten Curtie Church har fått i uppdrag att hämnas på männen som kidnappade och mördade hans klients dotter. Tillsammans med en hänsynslös vapenhandlaren sätter han planen i verket. Men vem är egentligen mannen han jobbar för.

Animal Kingdom omslag Joshua "J" Cody tvingas flytta in hos sin mormor Janine, något hans döda mamma aldrig skulle ha godkänt. Janine är en skoningslös matriark som styr sina söner med järnhand i den undre världen. Sakta men säkert dras Joshua in i familjens kriminella verksamhet där bankrån, mord, droger samt ett ständigt krig med den korrupta polismakten är en naturlig del av vardagen.

Söndag: Vaknade tidigt av skyfall utanför fönstret...kult väder vi har :S

Vi klev upp och åt frukost,la oss sen i soffan och kollade på film "Gränsen" den va väl sådär.

Gränsen omslag December 1942. Två unga soldater lämnar sin post vid vägspärr 83 i norra Värmland och beger sig genom vinternatten mot det naziockuperade Norges gräns. Sverige står på randen till att bli invaderat och de vill se fienden alla pratar om. Men äventyret slutar i katastrof och dagen efter får löjtnant Aron Stenström reda på att hans bror Sven är en av de försvunna soldaterna. Nu tvingas han med oddsen emot sig ta sig in bakom fiendens linjer på ett topphemligt räddningsuppdrag. Djupt inne i de norska skogarna inser Aron att helt andra slags gränser måste passeras om de ska komma levande därifrån.

Sen for vi ut till faster och Ove,Ove vill ha lite data hjälp.Efter besöket hos dom var det dags för nästa goda gärning...ut till farmor för att skriva månadens räkningar och posta iväg dom.



Christer förklarar nått för farmor där ... :P

Det blev en film till på kvällskvisten "The switch-Pappa på burk" ,den gick att se
The Switch - Pappa på burk omslag Wally och Kassie är bästa vänner sedan lång tid tillbaka och delar alla sina innersta hemligheter med varandra. Men en sak kan Wally inte avslöja – han har blivit förälskad i Kassie. När Kassie i förtroende berättar att hon tänker skaffa barn med hjälp av en donator, blir Wally helt ställd. När dagen är inne, får den överförfriskade Wally ett infall och byter ut donatorns sperma mot sin egen. Helt ovetande om vem som är barnets riktige far, väljer Kassie att lämna New York och föda barnet i sin gamla hemstad. Sju år senare kommer hon tillbaka och söker upp sin bäste vän. För första gången ska Wally få träffa sin son, men hur ska han kunna berätta sanningen för Kassie?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0