Tors-sön 16-19 juni

Torsdag: 10.45 ringde det på dörren och där stod Sandra,hon ville tillbringa dagen ute i solen med sin mamma :) Så vi satt ute tills solen försvann bakom mörka moln.

Vid 17.30 hämtade vi upp Myrna,för vid 18.00 tiden var det dags för Solis att äta middag på Tandoori.Det va jättekul att träffa arbetskamraterna,har inte sett dom på ett tag.Vi skrattade som toka och hade mycket trevligt,maten var inte så tokig den heller.

Mamma och jag fick våra parfymer+bodylotion, som gulliga och snälla Maria köpt åt oss på taxfree :))

                           
Sen blev det sängen med onda foten

Fredag: Vaknade då Sandra var uppe och stöka(hon sov över på soffan) Hon skulle börja jobba vid 9.
Jag tog och tittade klart på True blood och Vampire diarie dvdarna som Sandra lånat ut till mig(fast jag har sett dom tidigare).

Innan det var dags att fixa middagen, så intog jag högläge med foten i soffan,och Christer sällskapade i andra soffan ;P Vi kollade på en film,"Trassel" den var bra
Trassel omslag När kungarikets mest eftersökte - och charmigaste - tjuv, Flynn Rider, gömmer sig i ett mystiskt torn väntar han sig knappast att träffa Rapunzel, en vacker och slagfärdig tonåring med otroliga superkrafter i sitt 20 meter långa, gyllene hår! Tillsammans ger sig det omaka paret ut på en fartfylld resa med oväntade hjältar, skratt och spännande äventyr. Släpp ut ditt hår och gör dig redo för Trassel!

Sandra stannade kvar på middag för hon ville också äta grillat ;P

Sen så blev det bara en kväll i tvsoffan,jag känner mig jättetråkig....men det är bara att gilla läget ett tag  framöver.

Lördag:Vaknade då Pattes klocka ringde 8,han skulle jobba idag.

Det har regnat och varit grått mest hela dagen,så det har varit en utmärkt film dag.
Vi har sett "The hit list"den va skaplig och "I spit on your grave" den va riktigt äcklig..

The Hit List omslag Har du någonsin velat ge igen på chefen som motarbetat dig? Frun som bedragit dig? Eller vännen som lurat dig? En kväll möter den misslyckade affärsmannen Allan Campbell den mystiska främlingen Jonas Arbor som påstår att han är professionell lönnmördare. Jonas erbjuder sig att gratis röja fem personer ur vägen åt Allan som är övertygad om att det hela är ett dåligt skämt, skriver ner sin egen privata dödslista. Nästa dag hittas några av personerna på listan mördade och alla bevis pekar mot Allan. Med polisen i hälarna och med det värsta av samveten måste Allan nu i en kamp mot klockan försöka stoppa morden han själv satt igång. Hämnden har alltid ett pris.

I Spit on Your Grave omslag Den natten förändrade allt. Hon blev ett offer med hämnd som enda drivkraft. Hämnd på de män som brutalt utnyttjade och tog ifrån henne allt. Nu är det deras tur att lida som hon gjort - fast mycket, mycket värre. Den har kallat världens hårdaste film - detta är en nyinspelning av skräckklassikern från 1978.

Söndag: Uppe vid 8.30 trots att man får ligga kvar i varma sängen.Det går inte att ligga kvar jag har så ont i ryggen på mornarna och jag tror det beror på mitt haltande.

Vid 13 tiden for vi till Timrå och hälsade på farmor.Sandra hängde med oss hem sen,för hon skulle bli hämtad av Sandra N hos oss.De skulle gå på bio ikväll :)

Själv ska vi se bio hemma,"Draktränaren"den går på canal+,hoppas den är sevärd. 
Draktränaren omslag Hicke är en ung viking som trotsar traditionen när han blir vän med en av sina värsta fiender - en vildsint drake som han kallar Tandlöse. Tillsammans tvingas detta omaka par att kämpa mot alla odds för att rädda sina världar i denna underbart roliga film. Här kombineras eldsprutande action, storslagna äventyr och skratt till en fängslande och ovanlig historia.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0