Helg igen 20-22 maj

Då var det dags för helg igen....

Fredag:Fixade ordning lite middag till grabbarna innan jag for och jobbade kvällen.
Det blev ett tidigt sänggående ,för både Christer och jag skulle jobba imorronbitti.

Lördag:Jobbade dagen först...sen då Christer kom hem blev det en prommis.
Va ner till källaren och hämtade upp grillen,så det blev årets första grillning :)





Grillade kycklingfileér,potatissallad och vattenmelon sallad :))

Såg en film på kvällskröken "Tucker & Dale Vs Evil" den va kul :)
Tucker & Dale vs Evil omslag Dale och Tucker är ett par harmlösa bonnläppar som åker för att inspektera sitt nyligen inköpta "sommarhus", en förfallen stuga mitt ute i skogen. Av en händelse räddar de livet på en vacker collegestudent, som är ute och campar med sina vänner, när hon håller på att drunkna. En serie missförstånd leder dock till att hennes vänner tror att de är två mördare, och plötsligt tvingas Dale och Tucker kämpa för sina liv.

Söndag:Jobbade dagen först,sen gick Christer och jag på en prommis.

Maten blir rester från igår :)) tillsammans med Giffarna på tvn ;P

Det blev tittning på 2 filmer "Sniper" & "Sniper 2" 1:an var bättre än 2:an

Sniper - krypskytten omslag Djupt inne i Panamas djungel tjänstgör marinsoldaten Beckett. Hans jobb är att leta upp och eliminera medlemmar av gerillan. Med 74 liv på sitt samvete är han krigets mest fruktade krypskytt. Tillsammans med den oerfarne CIA-agenten Miller ska han på uppdrag av den amerikanska regeringen förgöra gerillaledaren och hans amerikanska knarkfinansiär. Ett självmordsuppdrag även för den tuffaste. Ju djupare in i fiendens näste de kommer, desto tyngre dryper djungeln av hetta och död som långsamt driver dem båda till vansinne. Plötsligt är inte gerillan längre det största hotet - utan de själva.
Sniper 2 omslag Krypskytten Thomas Beckett är ett av USA:s dödligaste vapen. En lönnmördare som träffar måltavlan med iskall precision och sedan försvinner lika obemärkt som han kom. Men denna gång är hans största fiende inte målet i kikarsiktet utan hans uppdragsgivare. Välkommen till "No Man's Land".  är tillbaka som krypskytten Thomas Beckett i uppföljaren till en av de senare årens största actionsuccéer. Nu skickas han iväg till Balkan på ett rent självmordsuppdrag tillsammans med en partner som kommer direkt från dödscellen. Njut av en hårdför actionthriller i toppklass.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0