Helgen 6-8 maj

Fredag: Skulle bli opererad som sagt var men så blev det ju inte. Kallt och regnit har det varit hela dagen.
Vi har bara sett på hockey och kollat på en film.Filmen hette "13",den va sådär bara trodde den skulle vara bättre.

13 omslag Vince kämpar för att försörja sin fattiga familj när han under ett ströjobb som elektriker hos en ökänd gangster råkar höra talas om ett mystiskt undergroundspel med stora pengar i potten. När gangstern överdoserar tar Vince chansen och stjäl både mannens identitet och inbjudan. Men när han inser vad spelet går ut på är det redan för sent att backa ur...

Jag ska inte äta chips om jag kunde lära mig det,får så ont i magen sen...men det är ju så gott!!
                      

Lördag:Jobbade på förmiddagen,eftersom vi blev "en för mycket" så skuttade jag runt och va en hand extra på 3avd idag.Tyckte att jag gott och väl kunde göra det :)
Kallt i luften har det varit i dag också :( Inge ballis sittande alltså
Idag blev det middag från "Tik´s Tai mat"gott gott
Har sett 2 filmer idag "Largo Winch 2",den va mycket bättre än 1:an och "Winter´s Bone" lite trög film


Burma Conspiracy omslag Miljardären och äventyraren Largo Winch vill sälja sitt affärsimperium, värt 50 miljoner dollar, och grunda en välgörenhetsfond med pengarna. Men hans planer grusas av en hänsynslös åklagare, som istället anklagar honom för brott mot mänskligheten. För att undkomma anklagelserna, iscensatta av en mystisk rysk oligark, tvingas Winch gräva djupt i sitt förflutna och bege sig till platsen där allt började, i den burmesiska djungeln. En actionladdad, explosiv thriller om globala konspirationer, hämnd och den eviga kampen mellan gott och ont.

Winter's Bone omslag 17-åriga Ree Dolly beger sig in i de råa bergstrakterna i Missouri på jakt efter sin försvunne far. Likt många i området är han amfetaminlangare och har pantsatt familjens hus innan han lämnat dem. För Ree börjar nu ett farligt sökande i de kriminella kretsar där hennes pappa umgåtts, och hon möts av hot och fientlig tystnad. Den orädda Ree riskerar sitt liv för att rädda sin familj och ta reda på den skrämmande sanningen.

Söndag:Då blev det jobb först,gjorde likadant som i lördags.Efter jobbet hämtade jag upp Christer så for vi iväg på Gåbingo,vi vann inte ett enda dugg.
Söndagen va ganska lång tråkig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0