Nu blev det helg igen...

Nu blev det helg igen....

Fredag: Tittar ut då jag vaknar...blåser och småregnar,då slipper jag ta någon morronprommis ;P Jag kände inte för det idag.

Frukosten är avklarad ock jag ska ta och städa lite innan Christer kommer hem.

Såg en film på eftermiddagen i väntan på att tiden skulle gå tills Patrik skulle komma hem.

"Änglagård 3" den va rätt bra :)

Änglagård - Tredje gången gillt omslag Mycket händer i ett samhälle på femton år. Människor förälskar sig, gifter sig, får barn, skiljer sig. Några flyttar, någon dör – i Yxared precis som på andra ställen. Fanny, Zac och dottern Alice reser tillbaka till det lilla samhället i Västergötland. Det är Alice som får dem att återvända – var kommer hon ifrån, vilka är hennes rötter? Frågan om vem som egentligen är Fannys pappa blir åter aktuell. Och Alice, vem är hennes pappa?

For ut till Bertil så han kunde kolla om det är nå fel på handbromsen,för den ligget på och det luktar bränt.Så var fallet så han kopplade bort vajern på ena sidan.Så nu måste vi fixa detta :( är det inte det ena så är det det andra.

Bevittnade en skata som tog en annan liten söt fågel och började äta på den.Jag visste inte att skator äter småfåglar,det såg inge trevligt ut.

                          


Christer bjöd på middag :P



Diabloburgare på Sibylla Inn



Testade denna men den var inte god...Hällde upp lite tillsammans med krossad is,men jag ska köpa lite fruktsoda el nått att blanda.Kanska det blir en bättre smak då.

Har sett en film på kvällskvisten "Sanctum" den är baserad på en verklig händelse,den va sevärd.

Sanctum omslag Ett dykarteam ger sig av till en avlägsen del av regnskogen i Papua Nya Guinea för att utforska de otillgängliga undervattensgrottorna. När de befinner sig hundratals meter under marknivå bryter en tropisk storm ut och vägen upp ur grottorna blockeras. Vattennivån stiger hastigt och dykarna tvingas allt längre in i grottsystemet. I jakten på en annan väg ut växer desperationen och nervpressen gör att dykarna snart visar sitt sanna jag.

Såg en knepig film "Twelve" hette den

Twelve omslag Det är skollov på Manhattans Upper East Side och stans elitelever har gott om pengar att göra av med och gott om tid att slösa bort. White Mike är en avhoppare som nu ägnar sig åt att förse studenterna med droger. Samtidigt som han sörjer sin mors död och kämpar mot sin oförmåga att uttrycka vad han känner för Molly, blir hans kusin brutalt mördad och hans bäste vän arresteras för dådet.

Lördag: Lite trist väder har vi idag också,men vi ska ju bara lata oss så det gör inget.

Har sett en film på förmiddagen "Rio" den va bra,jag gillar ju animerade filmer ;P

Rio omslag "Rio" är ett färgsprakande familjeäventyr om fågeln Blu som förflyttas från det trygga burlivet till den vilda brasilianska djungeln. Och det hade nog gått alldeles strålande, om det inte varit för en sak. Han kan inte flyga... På sina äventyr stiftar Blu bekantskap med den färggranne Rafael som känner djungeln som sin egen bakficka, sångfåglarna Nico och Pedro som har lite olika musikaliska tolkningar på vad det innebär att vara en sångfågel, den vackra, vilda Jewel samt djungelns mest osannolika invånare; Bulldogen Luiz som förstår att det inte är snällt att äta upp sina fågelvänner men ibland vattnas det ändå i munnen på honom.

I dag blir det lasagne och kall cider till middag :)

                   

Såg en film till efter middagen "Sniper Reloaded" 4:Sniper filmen,den va väl sådär

Sniper: Reloaded omslag Under sin FN-tjänst i Kongo-Kinshasa får sergeant Brandon Beckett – son till den legendariske krypskytten Thomas Beckett – order om att rädda en europeisk bonde mitt i fiendens territorium. När Beckett och hans män kommer till gården ligger en mystiskt krypskytt i bakhåll och dödar alla utom Beckett, som skadas. Med hjälp av sin fars tidigare skyddsling – krypskyttsinstruktören Richard Miller – måste Beckett nu lära sig att tänka som en krypskytt och hitta mördaren innan denne återvänder för att avsluta jobbet.

Söndag=  Morsdag :)
Det blev en sväng ut till mamma och fika.

Såg en film idag "Dog pound" den va bra 

Dog Pound omslag Sannolikheten är stor att man blir återfallsförbrytare om man hamnar på ungdomsvårdsanstalt i USA. De tre ungdomsbrottslingarna David, Angel och Butch sitter på anstalten Enola Vale i Montana. Som nykomlingar utsätts de för andra medfångars brutala våld. Reglerna är dock glasklara - man tjallar aldrig. När Butch till sist hämnas på sina förtryckare och utmanar rollen som anstaltens 'Top dog' förändras allt och temperaturen stiger radikalt, hierarkin har rubbats och nu kan allt hända...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0