Valborgshelgen

Ja då vart det helg igen då...va tiden rusar...

Fredag: Jobbade till kl 13 sen så mötte jag upp Christer i Birsta,han hade promenixat dit.Sandra kom hon också,fast hon kom med bussen.Vi handlade lite mat och va på boa.

Vi tog en skräpmatsmiddag på Finstakiosken innan vi styrde resan ut till Alnö.Det va dags för nästa "födelsedagsbarn" Bertil 66 år  ;P

När Christer skjutsade hem Sandra och hälsade på farmor så tog jag och städade lite.

Såg en film på kvällen "The Mechanic" den va inte så tokig.

The Mechanic omslag

Arthur Bishop är en "mekaniker" - en lönnmördare som jobbar efter en strikt kod och som har en unik "talang" när det kommer till att eliminera sina mål. Det är ett jobb som kräver professionell perfektion och avsaknad av känslor, och Bishop är den bästa som finns. Men när hans mentor och nära vän Harry mördas, förändras allt. Känslorna tar överhanden och Bishop kan bara tänka på en sak - hämnd. Saker och ting kompliceras dock när Harrys son Steve kontaktar Bishop. Steve har samma sak i huvudet och vill att Bishop lär upp honom till lönnmördare. Trots att han alltid jobbat ensam, tar sig Bishop an Steve och ett dödligt samarbete inleds.

Lördag: På förmiddagen for vi iväg och köpte nya ballismöbler,det blev väldigt fint

 

På kvällen kom Nojja ,Eva och Mandis  på middag,det blev hemmapizza.Sen for vi iväg och kollade på Majbrasan

                         

Söndag:Klev inte upp förrän vid 9.30...skönt .Patrik tog bilen till jobbet så det blev ingen Gåbingo idag.Vi tog och kollade på en film istället "Unthinkable",den va bra
Unthinkable omslag Då en extremist med bakgrund som atomenergiexpert planterar tre bomber i tre olika städer, går landets anti-terrorist grupp igång och tar honom till fånga. Men de vet fortfarande inte var bomberna finns. När tiden håller på att rinna ut tvingas FBI-agenten Helen Brody att samarbeta med den gåtfulla förhörsledaren, som går under namnet "H" vilkens skoningslösa metoder brukar ge resultat. Men det blir en maktkamp mellan Brody, "H" och terroristen, och det som därefter sker är otroligt och till slut - OTÄNKBART!

Och inte blev det någe ballis väder heller,vi har varit inne hela dagen...trist

Det blev en till film senare på kvällen"Largo Winch",den va också skaplig

Largo Winch omslag När en av världens rikaste män, Nerio Winch, hittas mördad börjar kampen om vem som ska ta kontrollen över hans miljarder. Styrelsemedlemmar, konkurrerande bolag och gangsters skyr inga medel i jakten på aktierna till bolaget. Samtidigt hittas en man vid namn Largo Winch i ett fängelse i Amazonas där han sitter falskt anklagad för narkotikasmuggling. Largo vet att han är Nerios hemlige adoptivson men har bara timmar på sig att ta sig ut ur fängelset och återfi nna de försvunna bevisen på sitt släktskap innan pappans bolag är borta för alltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0