Helgen den 13-15 april

Fredag: Jobbade hela dagen ända till kl 17.
Fick en otroligt vacker bild på mig av Sandra som hon har gjort.Den skulle peppa mig att hålla mig till dieten och inte falla för frestelser ;P

Sen hem och fixade middag
Falukorv fajita
Gjorde falukorvsfajita,det va inte alls så tokigt.
Såg en film på kvällskvisten "Final destination 5"den va väl som dom andra 4:a
Döden är lika närvarande som alltid och släpps lös efter att en man får en föraning som räddar en grupp kollegor från en hemsk olycka med en kollapsande bro. Det var dock inte meningen att dessa intet ont anande själar skulle överleva, och i en skrämmande kamp mot klockan försöker de hitta ett sätt antt undkomma Dödens ondsinta planer.

Lördag: Både gubben och jag vaknade tidigt.Vi tog en prommis före frukosten,men det va inge skönt ute blåste svinkallt.
Sen löste vi melodikrysset med faster och Ove via mobilen,och vi klarade hela :).
Jag läste ut en bok idag "Askungar"det va första boken av Katarina Ohlsson,jag tyckte att den va bra så jag ska läsa alla hennes böcker.
En liten flicka försvinner från ett x2000-tåg som just rullat in på Centralen i Stockholm. Flickans pappa blir snabbt misstänkt och alla resurser läggs på att lokalisera honom.
I en annan del av Sverige lever en ung kvinna gömd, rädd för att en dag återfinnas av mannen som hon först trodde var den prins och befriare som hon sedan barnsben väntat på. Hon vet bättre än någon annan varför flickan är försvunnen, och än en gång förbereder hon sig för flykt.
Polisutredningen leds av den legendariske kommissarien Alex Recht. Vid hans sida finns den ivrige kriminalinspektören Peder Rydh. Och inte minst den civilanställda utredaren Fredrika Bergman, hon som skulle bli violinist men istället hamnade inom polisen och som tvingas kämpa i motvind när hon vill leda bort utredningen från det spår man först slagit in på.
Samtidigt växer fallet och kantas av utstuderad ondska. Utredningsgruppen måste snabbt komma upp i gärningsmannens tempo innan ytterligare liv går förlorade. Hur mycket tid har de egentligen på sig innan han gör sitt nästa drag? Och vem är kvinnan som likt en skugga figurerar i utredningens utkant? Är det henne man måste finna för att få den sista pusselbiten att falla på plats?

Åkte i väg och fixade lite ärenden först Faster,sen Birsta och sist till Sandra.Köpte med mig mat från det nya Taimat stället.Maten va jättegod,billig 60kr och man fick mycket.
Patrik kom förbi en sväng också,han hade varit ute hos Emil tror jag.
Två filmer såg vi ikväll,först en komedi "Groupsex" den va sådär vi fick skratta några gånger iaf

Berättelsen börjar med två rumskamrater och affärspartners, Andy och Jerry. Andy hör Vanessa sjunga på en bar och lovestruck följer henne till en kyrka, där han inser hon har gått sex missbrukar klasser.

Filmen ser Andy försöker komma närmare sex-addict Vanessa genom att försöka passa in med de andra sex-missbrukare i klassen. Han tar på persona av hans kön galna rumskompis, men finner snart sina ansträngningar för att hjälpa sina nya vänner och att uppvakta Vanessa sätter sitt jobb och arbeta tillsammans med Jerry i fara.

sen såg vi " Mission impossible 4-Ghost protocol " ,den va skaplig
Mission: Impossible - Ghost Protocol omslag
När Ethan Hunt och IMF beskylls för att ha bombat Kreml klipper den amerikanska staten plötsligt alla band till organisationen, något presidenten kallar "Ghost Protocol". Utan resurser eller manskap måste Ethan hitta ett sätt att rentvå sin organisations namn och dessutom förebygga ännu en terrorattack. För att komplicera saken ytterligare måste han genomföra uppdraget tillsammans med ett team bestående av andra sparkade IMF-agenter, med personliga motiv som han inte är helt klar över

 

Söndag: Vaknade vid 9 tiden...Vid 12 tiden gick Sandra,Christer och jag Gåbingo,ingen av oss vann nått ;(
Satt och kollade igenom semesterschemat men kom ingen vart,ska ju egentligen göra det på jobbet
Fika blev det på ballis för första gången i år
På kvällskvisten blev det lite hockey på tv,Brynäs-Saik



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0