Mythos Beach Resort Rhodos...her we come!!!

 
 
 
 

 

Vid den långa Afandoustranden med sitt kristallklara vatten ligger detta helt nybyggda och spännande boende. Här väljer du mellan dubbelrum, sviter och lägenheter i olika storlekar för upp till 6 personer. Barnen kommer att trivas vid det stora poolområdet, med fem pooler, varav en separat barnpool och en kul lekplats. Restauranger och barer finns det flera att välja emellan. Med gym, bastu, fitnesscenter, tennis, trådlöst internet med egen dator (mot avgift), minigolf och inomhuspool finns alltid något kul att hitta på!

Rum
Elegant inredda dubbelrum i varierande storlekar. De större har balkong, de flesta med viss havsutsikt. En del av de lyxigt inredda junior- och superiorsviterna har privat pool och markterrass med viss havsutsikt. Andra har stor balkong med havsutsikt. I samtliga finns telefon, platt-TV, kylskåp och fri luftkonditionering. De moderna två- och trerumslägenheterna håller hög standard och utmärks av en öppen planlösning. Utrustningen är densamma som i rum och sviter, plus mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och telefon. Alltid balkong eller markterrass, vissa med poolutsikt.

Badrum
Moderna badrum med bad, dusch och wc. Trerumslägenheterna har två badrum.

Måltider
För boende i rummen medföljer fria frukostar. I lägenhetsboendena ingår inga måltider. Halvpension eller All Inclusive kan köpas som tillägg oavsett boendetyp.

I området
Sandstranden anses vara Rhodos finaste. Vattnet är mycket klart och runt 23 grader varmt sommartid. Här ligger en restaurang med bar. Solstolar och parasoll ingår.

Läge
Gångavstånd in till den lilla orten Kolymbia där det finns barer, restauranger och butiker. Till den livliga byn Afandou är det 4 kilometer. Strax norr om Afandou, intill orten Faliraki, finns ett populärt vattenland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0