Helgen 18-20 feb

Då är det helg igen :) Men jag har glömt att lägga upp en film jag såg i onsdagsmorse då gubben sov efter sitt nattpass,han gillar inte se romantiskdrama :P  "Jane Eyre" den va skaplig 
Jane Eyre omslag Efter att ha förlorat sina föräldrar tvingas Jane Eyre bo hos sina kärlekslösa släktingar där hon till slut blir utkastad och hamnar på en välgörenhetsskola för föräldralösa barn. När Jane efter många år kan lämna skolan söker hon anställning som guvernant hos den gåtfulle Mr. Rochester på hans egendom Thornfield Hall. Det dröjer inte länge innan han har vunnit hennes hjärta och hennes kärlek visar sig bli besvarad. Men allt är inte som det ser ut att vara och Jane blir snart varse att Mr. Rochester gömmer en mörk hemlighet.


Fredag:Jobbade först förmiddag 6.45-14 .När jag kom hem skulle jag egentligen ta en prommis,men då ville Christer att vi skulle ta en tur till stan och köpa lite tvättprylar till bilen.Sen kollade vi på nått jag inte får skriva här ;P
Väl hemma sen så åt vi Tacopaj och tog oss ett glas rött :) .Såg en film senare på kvällen "Straw Dogs" den va sådär
Straw Dogs omslag Ett ungt par flyttar till en pittoresk liten stad i den amerikanska södern. Men det som var tänkt att bli en nystart utvecklas snart till ett rent helvete när mörka hemligheter och förbjudna känslor avslöjas. När de tas till fånga av stans värstingar med en hänsynslös ledare i spetsen, ställs de inför en mardrömslik natt. För att överleva måste de nu ta till ännu brutalare metoder än deras fiender.

Lördag: Först blev det frukost och Melodikrysset.Sen så tog vi en prommis på 2 km,inte långt men ändå.
Sen var det idrott mest hela dagen på tvn.På kvällen va vi på hockeyn,otroligt nog så vann vi :)
Kvällen avslutades sen med en film "Abduction" den va skaplig 
Abduction omslag Vad skulle du göra om du upptäckte att du hade blivit bortförd som barn? Att de människor du bodde hos inte var dina riktiga föräldrar? Hur skulle du reagera om dina närmaste mördades av en lönnmördare rakt framför ögonen på dig? Och om du upptäckte att hela ditt liv var en illusion skapad för att dölja en mörk och tragisk hemlighet? Skulle du fly från de brutala gärningsmännen? Eller skulle du stanna och ta upp kampen?



Söndag: Sov till 9.30 ungefär...skönt.
Sen slöade vi med idrott på tvn.
Jag tog en stavprommis själv på ung 3 km,jag får träningsvärk i gäddhänget känner jag :P
Två filmer har vi sett idag,först "Mästerkatten i stövlar" jag gillar ju animerat :P.

Mästerkatten omslag Svärd kommer att korsas och hjärtan kommer att krossas i det här äventyret med en av de mest älskade figurerna i Shreks universum - Mästerkatten. Det är en riktig skrävlarhistoria om Mästerkattens ungdom då han slog sig ihop med mästerhjärnan Humpty Dumpty och den gatusmarta Kitty för att stjäla den berömda Gåsen som lägger gyllene ägg.

Sen såg vi "Flypaper"den va inte så bra,dom surrade aldeles förmycket.
 
Flypaper omslag Tripp Kennedy är på väg in på banken i sista sekund före stängning. I samma sekund är två oberoende gäng precis på väg att råna banken. Skottlossning uppstår och Tripps första tanke är att han måste skydda bankkassörskan Katilin. Vapenvila inleds av de båda gängen varav det ena består av professionella rånare och det andra av de glada amatörerna Peanut Butter och Jelly. Snart sätter bankens säkerhetssystem in och alla är fast inne på banken. Under kvällen utvecklar sig en katt och råtta lek varpå Tripp och Kaitlin försöker lösa situationen och överleva, under tiden uppstår förälskelse på kuppen. En actionladdad överraskande komedi du inte vill missa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0