Ny vecka nya tag

Jobbar förmiddag hela veckan,ganska skönt faktiskt.Christer ska jobba natt nu i några veckor,så han sover ju då jag är på jobbet.

Igår kväll såg vi en film "Moneyball" Den va väldigt lång över 2 timmar,lite halvseg emellanåt

Moneyball omslag

Den verklighetsbaserade berättelsen om Baseball-laget Oakland Athletics ägare Billy Beane som bestämde sig för att värva spelare med hjälp av en strikt budget och databaserade analyser.

Nu har jag läst ut 11:e boken "Drömmen förde oss vilse" av Anna Jansson

Med några enkla tryck på tangentbordet kunde han via satellit se de små människornas vardagliga liv. Dessa vidskepliga och svagbegåvade trodde ännu på slumpen. Det gav honom en känsla av makt då han hela tiden kunde iaktta dem. När väderförhållandena var gynnsamma kunde han till och med observera deras aningslösa ansikten. Kanske var det just det som gav honom den största tillfredsställelsen.

Har sett en film i kväll "In Time" den va bra

In Time omslag

I en framtid där åldrande inte längre existerar har livslängd blivit en lyx och tid den främsta handelsvaran. De rika kan köpa sig till nästintill evigt liv medan de fattiga kämpar, stjäl och tigger sig till extra dagar, månader och år. I denna värld lever Will Salas på fattigdomsgränsen vilket innebär att varje dag kan vara hans sista. När han anklagas för mord tvingas han att fly och tillsammans med en ung kvinna försöker han rentvå sitt namn. Men tiden är inte på deras sida...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0