Whaaa ohh

Idag är det seeemester!!!!!!!!!!!!!! Som jag har längtat :))
 
Startade denna morron med en PW prommis före frukosten på 3.5 km.Hade tänkt följa med Christer på Gymet också men det skulle bli så stressigt.Skulle hämta Sandra och sen fara ut till Emil,han fyllde 16 idag.
 
Vi har haft skapligt väder,men inte badvänligt.
 
Det blev lite film på kvällen,först sista filmatiseringen av Marklunds böcker "En plats i solen" den va skaplig.Sen "Get the Gringo"den va sådär bara
En plats i solen omslag
En svensk familj hittas mördad i sitt hem på Costa del Sol i södra Spanien - alla utom den 16-åriga dottern, som är spårlöst försvunnen.Först tror polisen att det är ett inbrott som gått fel, men ju mer brottet granskas, desto märkligare blir det. När också inbrottstjuvarna påträffas döda lamslås hela utredningen. Brottet sänder en chockvåg som skakar om, till och med på den brottstyngda Solkusten. Annika Bengtzon skickas ner till Marbella för att bevaka morden. Under den heta solen dras hon in i ett ödesdigert spel om kokain, penningtvätt och vedergällningar som innefattar flera generationer. Annikas sökande efter den försvunna 16-åriga flickan för henne slutligen bort från Europa och ner till Afrika.
 
Get the Gringo omslag
Yrkesförbrytaren Driver blir tillfångatagen av den mexikanska polisen när han försöker ta sig över gränsen i en bil full av stulna pengar och blir inlåst på det ökända El Pueblito-fängelset. Trots att han lyckats hålla sin identitet hemlig blir han uppsökt av en korrumperad tjänsteman från amerikanska ambassaden som är ute efter pengarna. Samtidigt är gänget som Driver stal pengarna ifrån honom på spåren. För att överleva i fängelset sätts hans hopp oväntat till en ung pojke och Driver gör upp en farlig plan för att de ska kunna fly tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0