Jobba, ledig och ledig

Fredag:Då vart det fredag igen,idag har jag jobbat till kl 14.Skönt att sluta tidigt en fredag :) Jag blev lite däven efter gallstens anfallet igår så vi har bara tagit det lugnt ikväll.Såg en sannings film "Out of the ashes",grym film

Out of the Ashes omslag "Out of the Ashes" berättar den sanna men otroliga historien om läkaren Gisella Perl, en av de överlevande från Auschwitz. Hon lyckas fly koncentrationslägret och försöker komma till Amerika, men kastas ur askan in i elden. Under invandringsprocessen uppdagas nämligen ett fasansfullt faktum: vid Auschwitz hade hon tvingats arbeta med den ökände nazistdoktorn Josef Mengele. Inom Gisella tar en upprivande process av självrannsakan vid, och en central fråga måste få ett svar: vad hade hon egentligen tvingats göra för att komma därifrån med livet i behåll.

Lördag:Upp tidigt skulle möta upp mamma och Sandra på birsta kl 10.Vi tillbringade hela dagen där ;P Innan jag skjutsade hem Sandra så blev det handling på Ica maxi.
Kl 15 kom Nojja och Eva och hämtade oss,för vi hade bokat bord på Bite Line till Timråmatchen.Det blev god mat,bra match,god drink och trevligt sällskap...helt perfekt :)



Såg en film innan sängdags "Dear mr Gacy (I huvudet på en seriemördare)" även den va en sannings film,grym den med
I huvudet på en seriemördare omslag Kriminologstudenten Jason Moss planerar en uppsats som kommer att slå alla med häpnad. Han ska få USA:s värsta seriemördare John Wayne Gacy att erkänna morden på de 33 unga män som hittades nergrävda under hans hus – och han har en plan. Med smickrande brev och avklädda bilder fångar han Gacys uppmärksamhet och snart kommunicerar studenten och mördaren regelbundet i telefon. I tron om att han har kontroll över situationen märker Moss inte hur Gacy börjar manipulera honom för att han ska leva ut mördarens fantasier utanför fängelsemurarna – och två veckor innan Gacys avrättning godkänns ett möte, ansikte mot ansikte, som kommer att förändra Moss för all framtid.

Söndag:Åkte och köpte lite panseér ,så nu blommar det på ballis :)



Men det har inte varit nå skönt väder trots att solen lyst,det har blåst kallt.

Har även sett lite film idag igen först "Johnny English" ,han är ju så ful så skrattar man ju bara man ser. 

Johnny English Reborn omslag Under åren sedan MI7:s toppspion plötsligt försvann från kartan har han trimmat på sina unika förmågor i en avlägsen region i Asien. Men när hans chefer hör talas om att ett attentat planeras mot Kinas premiärminister måste de snabbt jaga rätt på den högst okonventionella agenten. Snart är Johnny English redo att än en gång rädda världen. Med bara en chans att lyckas måste Johnny English använda sig av den mest avancerade teknologiska utrustningen för att lösa upp ett invecklat nät av konspirationer där KGB, CIA och till och med hans eget MI7 tycks vara inblandade.

Sen "Tower Heist" men den tyckte jag inte va nå vidare
Tower Heist omslag "Tower Heist" är en galen komedi om några vanliga arbetarklasskillar i New York som vill hämnas på den Wall Street-svindlare som stulit alla deras pengar. När killarna, som jobbar på ett lyxigt lägenhetshotell i Central Park, upptäcker att miljardären från takvåningen har stulit deras pensionspengar bestämmer de sig för att hämnas ordentligt. De ska göra en galen kupp och ta tillbaka vad han tagit från dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0