Sista helgen i mars

Då har vi kommit fram till sista helgen i mars,här går det undan.

Fredag: Vaknade ganska så tidigt,for iväg och helghandlade lite.Vädret har inte varit det roligaste idag,blåst och regnat och på kvällen kom det snö :(



Och hur kul var det härdå.............

Gjorde lite fredagsmysmiddag, först en liten drink före maten



Middagen hade jag sett på nyhetsmorron "Mitt Kök"



Ser lite geggit ut men jag lovar det va jättegott.Hade ris och vitlöksbröd till.
Man kan byta ut köttbullar mot kyckling,det ska jag testa nästa gång.

20 st köttbullar, färdiga el. hemgjorda
0.5 st blomkålshuvud, små buketter
Kryddpeppar från kvarn
4 st färska tomater
2 st schalottenlökar
3 msk jordnötssmör
1 dl jordnötter, salta
2 st vitlöksklyftor, finhackad
2 msk soja
2 msk råsocker
Salt att smaksätta med(jag tog inge salt,hade saltade jordnötter)
Rapsolja att steka i

Kvällen avslutatdes med en drink



 och en film "Varg Veum-I mörkret är alla vargar grå"Den va skaplig

I denna tionde film om Varg Veum,är historien intensivare än någonsin. Det hela handlar om vapenindustrin och får sin start i och med en explosion på en vapenfabrik utanför Bergen. Många människor dör i explosionen, bland annat en vän till Varg.Det hela blir väldigt personligt då någon bryter sig in i Vargs hem, hotar hans flickvän Karin och dödar deras ofödda barn genom att sparka Karin i magen. Galen av vrede med hunger för hämnd följer Varg ledtrådarna till Budapest, Ungern. Här går allt fel, Varg tillfångatas, torteras och får även polisen efter sig som skjuter vilt.

Lördag: Sov nästan till 9.30 :) Sen var det melodikryss tillsammans med faster och Ove i vanlig ordning.
Vi intog vår middag med Timråmatchen på Biteline West...Amerikanskbuffé inte tokigt alls,det va spareribs,chickenwings,potatisgratäng,jambalaja,tacos m.m ät tills du spyr ;P.Sen glassbuffé efter det.Jag va helt proppismätt.Trodde nog att jag skulle få känn åt gallan,tur det finns piller.
När vi kom hem blev det paltkoma i schäslongen med en film nya "Tintin-enhörningens hemlighet".Den va bra ,jag gillar ju animerat.
Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet omslag När Tintin upptäcker att hans nyinköpta modellskepp bär på en dold hemlighet, blir han och hans vänner indragna i en vild jakt med ett gäng hänsynslösa skurkar i hälarna. Vi bjuds på en storslagen resa för hela familjen som tar oss från de sju haven till den nordafrikanska öknen - och med nya äventyr bakom varje hörn. 

 Vi tog och såg en film till "The girl with the dragon tattoo"Den va bra,men den svenska versonen va bättre.

The Girl with the Dragon Tattoo omslag Den undersökande journalisten Mikael Blomkvist blir anlitad av en mäktig man för att reda ut ett gammalt försvinnande inom familjen. Under sin undersökning kommer han i kontakt med hackern Lisbeth Salander och det omaka paret inleder ett samarbete för att lösa mysteriet.

BYE BYE Djurgården!!!!! 
                             

Hoppas nu bara att vi fixar det på tisdag!!!!!!!!!!!

Söndag:For på Birsta city med Syrran,Sandra,mamma och moster Elisabeth och kusin Jonas.
Sen blev det lite slötittande på hockey och rester till middag.
Har även läst ut boken "Morgonen hon försvann" av Linwood Barclay Tyckte att dom 2 första va bättre,men denna va också skaplig.

Morgonen hon försvannTim Blakes liv är ingen framgångssaga, liksom många andra har han ett par större misslyckanden bakom sig. Men det är inget dåligt liv, och en stor anledning till det är tonårsdottern Sidney. En eftermiddag kommer Sidney inte hem.
När Tim åker till hotellet där hon sommarjobbar visar det sig att ingen på hotellet hört talas om Sidney. Inte ens hennes närmaste vänner vet var Sidney hållit hus den här sommaren. Tims liv förvandlas långsamt till mardröm och han blir alltmer desperat i sitt sökande. Dagarna går utan några livstecken från Sidney. Så hittas hennes övergivna bil. Där finns spår av blod. Det börjar stå klart för Tim att han inte är ensam i sin jakt efter dottern. Vad är det värsta som skulle kunna hända ditt barn?

På kvällskvister fick vi besök av moster Elisabeth,Jonas mamma och Bertil.Lite trist att släkten ska bo så långt bort,ända i Haparanda.Jag tycker att dom kan ta och flytta lite närmare.

Christer stack iväg på jobbet och jag kollade på fredagens avsnitt av Vampire Diarie.Sen såg jag den nya serien på 11:an som Sandra lurade i mig att se American horror story





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0