Helgen 23-25 november

Denna månad bara swichade förbi...skönt bara en vecka kvar på november.
Fredag:
Det jag gjort under dagen finns i det tidigare inlägget.
Men maten jag gjorde idag va jättegod
Kycklinggryta m Bacon
 
ca 700 g Kyckling skäres i små bitar och steks(kryddade med grillkrydda+salt)
1 pkt Bacon (klipps i strimlor)
1 Lök hackas i bitar.
Vitlök om man vill ha (Stek bacon+ lök tillsammans med kycklingen.)
3 1/2 dl mjölk
2 dl Cream Fraiche
1 buljong Kyckling "Fond du Chef"
1 buljong Grönsak "Fond du Chef"
1 msk Curry
1 msk Flytande honung
 
Detta bjöd gubben på,släpptes på boa idag...gott var det
 
Såg 2 filmer "Cold light of day" och "Safe" ingen av dom va nån höjdare
The Cold Light of Day omslag
Den unge affärsmannen Will Shaw är på en välbehövlig semester med sina föräldrar, bror och dennes flickvän. Men Medelhavsidyllen får ett abrupt slut när Wills familj kidnappas av agenter på jakt efter en mystisk attachéväska! Polisen verkar vara insyltade i komplotten och allt får ytterligare en oväntad vändning när Wills pappa dyker upp och avslöjar att han i själva verket är CIA-agent! Vem kan Will lita på i en intensiv människojakt genom Madrid - med endast sina egna instinkter som vapen
Safe omslag
De mördade hans vänner. Och hans fru. De lovade att samma öde skulle drabba alla hans kommande bekantskaper. Men när cage-fightern Luke Wright står på randen till självmord och får se samma ryska maffia-hantlangare jaga en 12-årig kinesisk flicka klickar det till i hans skalle. Luka kastar sig in i striden. Befriar en flicka han aldrig tidigare mött. Och befinner sig snart mitt upp i en episk showdown mellan ryska maffian, kinesiska Triad gangstrar och en korrumperad polis.
 
Lördag:
Vaknade vid 9 tiden upp och fixa frulle till Vinterstudion och Melodikrysset....äntligen Vinterstudion.
På dagen fick vi oväntat besök av Helen och Sove,kul att se dom :))
Sen vid 15 tiden kom Nojja och Eva och hämtade oss,middag och hockey skulle avnjutas på Oleary´s.Maten va en njutning men verkligen inte hockeyn.

 
Jag åt Sweet chili pasta m sotad kyckling och vitlöksbröd
Hemma såg vi 2 filmer "Johan Falk- Alla råns moder" och "Den som dräper avsnitt 5" dom va bra båda
Johan Falk - Alla råns moder omslag
Några män tränger sig in i den pensionerade chefsingenjören Arthur Jönssons hem. Målinriktat letar de igenom bostaden efter några ritningar. En tid senare utför samma män, som visar sig vara före detta svenska militärer, ett värdetransportrån. Ett rån som Johan Falk och hans kollegor på GSI får en olustig känsla av att det bara är en övning inför ett mycket större rån. Ett rån, som det visar sig, kommer att få alla andra rån i polisens historia att blekna i jämförelse.Samtidigt har GSI:s andreman, Sophie Nordh fått en hållhake på gangsterledaren Seth Rydell. Seth är den som levererar vapen och fordon till militärligan. Och nu ger hon honom ett erbjudande han inte kan säga nej till. Problemet är bara: Kommer Seth att samarbeta och infiltrera ligan? Eller har han en egen agenda? GSI:s chef Patrik Agrell inser att GSI för första gången fått en infiltratör i sitt stall som det inte går att lita på alls. En karismatisk, helt hänsynslös psykopat
 
Två filmer vi hade tänkt se va skit....som vanligt så vi stängde av efter 15-20 min.
 
Söndag:
Vaknade vi 9.30 upp & fixa till frukosten,väckte gubben lagomt till Vintersudion.Så idag har vi sportat hela dagen ,det har varit skidor på längden å i backe,skytte och sen hockey till avslutning.
Till middag i dag blev det Lax i ugn & pärer.
Han med en film oxå "Johan Falk-Organizatsija Karayan" den va bra
Johan Falk - Organizatsija Karayan omslag
Johan Falks styvdotter Nina har äntligen fått bättre kontakt med sin biologiske pappa byggmästaren Örjan. Samtidigt krackelerar allt för Örjan. Hans skulder till en estnisk byggfirma på ett av kommunens byggprojekt i Göteborg, leder till att Nina kidnappas. Vad kidnapparna inte räknat med är att Ninas styvpappa är polis. Johans och GSI:s inblandning skapar en snöbollseffekt som leder ända upp till toppskiktet av norra Europas farligaste maffia, den estryska Karayan; en maffia bestående av före detta underrättelseofficerare från KGB. Karayan beslutar att lösa situationen i Sverige permanent. För Johan blir det här hans livs mest personliga resa ner i Göteborgs undre värld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0