Julveckan

Då  har julveckan gått...
Jag har jobbat alla juldagarna...
Filmer vi sett denna vecka: Alla va skapliga :)
Paul Boxer är den absolut mest slipade och snillrika knarksmugglare som aldrig behövt bära på ett vapen och som alltid ligger stegen före knarkspanarna. En dag korsas hans väg av ett gäng våldsamma medelmåttor till "traffickers" som vill ha med honom på en bombsäkert gig att smuggla kilovis med kokain över den Mexikanska gränsen. Paul frångår normalt sett aldrig ifrån sina principer och brukar magkänslan avgöra, men gör ett undantag. Ett beslut som han ska komma att ångra djupt. Planen havererar fullständigt och Paul står nu inför hans livs största utmaning som kan stå honom mycket dyrt.
 
 
Nolan anländer till ett sjukhus i New Orleans med sin gravida hustru Abigail, men vad som skulle bli deras lyckligaste dag vänder snart till ett inferno i fullt kaos och tragedi. Orkanen Katarina härjar i staden och sjukhuset tvingas till att evakuera. Medan Nolan vilar bredvid barnet som är respirator börjar en spännande och farlig kamp mot elavbrott, stigande flodvågor och inkräktare...
 
 
En DEA-agent och en hemlig underrättelseofficer har blivit tillfrågade att utreda varandra när de inser att de båda blivit lurade av självaste maffian – organisationen som de två männen tror de har stulit pengar ifrån.
 
 
When a poor college student who cracks an online poker game goes bust, he arranges a face-to-face with the man he thinks cheated him, a sly offshore entrepreneur.
 
 
Timrå IK har tagit 2 segrar oxå 
 
Plusgrader och inge snö ,bara is 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0