Det var den veckan det...

Det var den veckan det...och nu jobbarhelg
Fredag:
Kvällsjobb 14-20 ,sen for jag net till Patte och hjälpte honom med att sätta upp lite markeringstejp medans han målade.
På väg från honom stöp jag i stentrappen ute...typiskt att den onda foten fick ta smällen..Det gjorde så ont att jag ville kräkas,blev dörädd att skruven i tån hade flyttat på sig
Den blev både svullen och lite annan färg :(
Lördag:
Kämpar igenom en 6.45-17 dag på jobbet Man ser fördjupnad av flippisarna...
Tog ett glas vin på ballis på kvällen,det va skapligt väder
Söndag:Pinade foten genom en dag till på jobbet 6.45-15,men nu räcker det...Är ledig mån och tis,sen doktorn på onsdag.Orkade inte göra ett smack då jag kom hem från jobbet idag.Christer for till farmor och köpte med sig middag hem <3..
Sen har vi legat och kollat på film,först "Hobbit",den va lite seg i början..sen såg vi "Parker",det va en skaplig action
 
Hobbit - En oväntad resa omslag
 
"Hobbit - En oväntad resa" är historien om resan som Bilbo Bagger ger sig ut på för att återkräva dvärgarnas kungadöme Erebor som för länge sedan erövrades av draken Smaug.
Efter att ha blivit uppsökt av trollkarlen Gandalf grå befinner sig Bilbo plötsligt i en grupp bestående av tretton dvärgar som leds av den legendariske krigaren Thorin Ekensköld. Vägen mot dvärgarnas rike går över vildmarken, genom områden där orcher och troll härjar fritt. Målet för resan är Ensliga berget, men först måste de ta sig genom dvärgarnas tunnlar. Det är här Bilbo träffar den varelse som kommer att påverka resten av hans liv - Gollum. 
Ensam med Gollum vid stranden till en underjordisk sjö upptäcker den intet ont anande Bilbo både ett mod och en falskhet inom sig, något han inte tidigare känt. Det är också nu som Gollums skatt, ringen som besitter en oväntad kraft och makt, hamnar i Bilbos ägo. En enkel guldring som bestämmer Midgårds öde på ett sätt som Bilbo inte ens kan föreställa sig i sin livligaste fantasi.
Sötast :)
 
Parker omslag
Parker är den mest vågade, noggranna och hänsynslösa tjuven i branschen. Han är expert på planering och genomförande av till synes omöjliga rån. Allt han kräver av sina medbrottslingar är absolut lojalitet och att de följer hans plan slaviskt. Men när det sista rånet slutar med ett dödsfall på grund av slarv, tackar Parker nej till att vara med gangsterchefen Melander och hans gäng i deras nästa stora jobb. De är inte villiga att ta ett nej utan överfaller honom och lämnar honom att dö. Mot alla odds överlever Parker och lovar hämnd mot dem som förrådde honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0