Film i helgen

Detta har vi sett i filmväg i helgen.."Jack Reacher" den va bra
Jack Reacher omslag
Före detta militärpolisen Jack Reacher tar steget från Lee Childs bästsäljande roman till vita duken i denna explosiva thriller. När fem personer skjutits ner och alla bevis pekar på en person som hävdar sin oskuld finns det bara en som är skicklig nog att ta hand om de riktiga förbrytarna. Lagen har sina begränsningar men det har inte Jack Reacher i denna fartfyllda actionsuccé.
 
..sen "The Call" den va också riktigt bra
The Call omslag
Jordan Turner är en erfaren larmoperatör, men när hon gör ett fel i ett fall där en ung kvinna är kidnappad och som senare hittas mördad, känner hon sig skakad och osäker på om hon vill fortsätta sitt jobb. Kort efter kidnappas ännu en ung kvinna, Casey Welson, och Jordan blir inkallad för att försöka rädda henne samt hjälpa till att gripa förövaren och ställa honom inför rätta
 
 
..till sist "The Caller" den va mindre bra
The Caller omslag
Nyligen frånskilda Mary Kee plågas av en serie skrämmande telefonsamtal från en mystisk kvinna. När främlingen avslöjar att hon ringer från det förflutna, försöker Mary att bryta kontakten. Men den som ringer gillar inte att bli ignorerad, och vill hämnas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0