Sista helgen i juni

Fredag:
Startade helgen med att åka och fixa min tatuerin på Delfinen på skulderbladet...synd bara att jag inte fotade hur den såg ut före..men det va bara en enkel suddig och blek delfin,inget runt om.
Det röda runt om är blåmärke,den är gjord i svartvitt.
Gjorde denna oxå :)
 
For sen till faster och följde med henne och handla tårtor,hon fyllde 78 år :))
 
Corona och lime va inte så tokigt ;P
 
Lördag:
Bra väder men inte riktigt badväder..Christer for till farmor och jag satte mig på ballis med en god bok.
När han sen kom hem stack han ner och träna och jag tog min första prommis på flera veckor
En prommis i sakta mak
 
Snodde också ihop några Äppelmuffins
 
Såg lite kvällsfilm..först "Små Citroner Gula" sådär va den
 
Små citroner gula  (DVD)

En romantisk komedi om kärlek, vänskap och modet att följa sina drömmar, baserad på succéromanen med samma namn av Kajsa Ingemarsson.

Agnes är kock och hon älskar att laga mat. Hon har ett bra jobb, en pojkvän som älskar henne och en bästa vän som alltid ställer upp. Plötsligt en dag blir hon både sparkad från lyxrestaurangen och dumpad av sin kille. Därför har hon inget att förlora när en kompis hör av sig och undrar om hon vill vara med och starta en restaurang. Samtidigt lyckas hon bli förälskad i den enda som inte får veta vem hon egentligen är.

Sen "Wallander-Försvunnen",den va sådär oxå

 

Wallander 28: Försvunnen (B...

Kurt är tillbaka på polisstationen efter avstängningen. Han involveras direkt i ett fall med en 8-årig flicka som är försvunnen. Allt man hittar är en godisbit och hennes cykel. Han blir besatt av att hitta flickan levande och minuterna tickar. De har tiden mot sig och det första dygnet är avgörande. Föräldrarna ligger i en infekterad vårdnadstvist och fadern har planerat att ta flickan med sig tillbaka till sitt hemland Chile. 

När mamman hittas mördad i flickans koja inser Kurt att de jagar en mycket desperat och farlig person. Jakten leder Kurt tio år tillbaka i tiden till ett ouppklarat fall som plågat honom i alla år, där man aldrig återfann flickan. I det fallet anklagade Kurt mamman och nu tvingas han ta hjälp av henne för att komma framåt i sökandet.
 
Till sist "Dark Skies" den va inte heller nån höjdare
 
Dark Skies (Blu-ray)
Från skaparen av Sinister och Paranormal Activity kommer en ny, övernaturlig sci-fi thriller. Äkta paret Daniel och Lacy Barrett har flyttat till en lugn förort med sina två barn när deras liv vänds upp och ner av en rad underliga och oroande händelser i deras hem. Medan polis och andra myndigheter inte gör något för att hjälpa dem, börjar de så småningom misstänka att de är måltavla för något ofattbart, skrämmande och dödligt.
 
Söndag:
Idag har vi tillbringat dagen på Maland ,gubben och jag :))
 Nu är min nya mobil på väg hem till mig,beställde några billiga skal också :)
Vi såg 2 filmer på kvällskröken,först "Officer Down" den va bra
Officer Down (DVD)
För ett år sedan sköts den korrupte snuten Callahan vid ett knarktillslag. Han räddades av en främling som gav honom en andra chans att styra upp sitt liv. Men när främlingen dyker upp igen, på jakt efter de ansvariga för en rad brutala kvinnomisshandlar, måste Callahan själv ge sig in i leken igen – om så bara för att skydda sig själv från sitt förflutna
..sen "Jakten" den va också bra
 
En stark film med en av Danmarks bästa skådespelare - Mads Mikkelsen.

40-åriga Lucas har äntligen lyckats styra upp sitt liv. Efter en tuff skilsmässa har han träffat en ny flickvän, fått nytt jobb och är på god väg att bygga upp relationen med sin tonårige son Marcus. Men något går fel. Inte mycket. Bara en liten lapp. En slumpmässig lögn. Så tar ryktesspridningen fart och Lucas måste kämpa mot ryktena om pedofili.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0