Helgens filmer

Ordinerad högläge med foten i helgen = Film
Dessa har vi sett:
"Attack on wall street" den va bra
 
Assault On Wall Street (DVD)
 
Jim lever ett normalt och bekymmersfritt liv med sin familj i New York när finanskrisen slår till och Wall Street kollapsar. Han förlorar allt han äger och alla hans placeringar går upp i rök. Fylld av vrede och hat flippar Jim ut totalt. Han söker nu hämnd på dem som han anser har ruinerat honom och ödelagt hans framtid.
 
Och "As cool as Iam" den va oxå bra
 
Lainee lever ett ganska typiskt småstadsliv. Hennes dotter Lucy håller på att bli vuxen med allt vad det innebär. Hennes man Chuck är förvisso en bra sådan, men tillbringar stor del av tiden bortrest i jobb. Lainee känner att livet måste ha mer att ge – hon är ju fortfarande ung!
 
Och "Bäst före" den va oxå bra
Berättelsen om tre män. Bosse, nypensionerad och övergiven av sin vackra hustru. Lennart, skolchefen som är övertygad om sin oemotståndliga charm och som missbedömer sin hustrus klarsynthet. Anders, en passionerad entusiast som är övertygad om att han har kläckt ett epokgörande TV-format. De vinner en mindre summa på V75 och beslutar sig för att pigga upp tillvaron med en Åbo-kryssning. Men när Bosses gamla ungdomskärlek, Anna, dyker upp på båten med sin åldriga mamma sätts gammal vänskap på prov.
 
Och "Seeking a friend for the end of the world" den va inte så bra
När en asteroid närmar sig jorden blir en man ensam efter att hans hustru lämnat honom i panik. Han bestämmer sig för att ta en "road trip" för att återförenas med sin high-school-sweetheart. Grannen följer med honom för att oavsiktligt sätta käppar i hjulet för hans plan.
 
Sen blev det nått avsnitt av "Under the Dome"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0